» » » » Бальзаківський вік: чоловічі захворювання після 50
13:01 Вівторок 1 4 679
13:01, Вівторок, 21 серпня 2018

Бальзаківський вік: чоловічі захворювання після 50

З віком в організмі чоловіка відбуваються серйозні зміни. Треба бути готовим до того, що у будь-який момент може проявитися захворювання сечостатевої системи. Про найпопулярніші із них ми поговоримо в цій статті.

Простатит


Ця недуга особливо часто підстерігає чоловіків після 45 років. Запалення передміхурової залози, як правило, у них виникає з таких причин:
  • інфекції;
  • сильний стрес;
  • нерегулярне сексуальне життя;
  • аденома;
  • малорухомий спосіб життя.

Небезпека простатиту в тому, що на початкових етапах протікає він практично непомітно. Тому відсутність симптомів — це не ознака відмінного здоров'я. У старшому віці чоловікам варто регулярно проходити обстеження у спеціаліста.

Першими симптомами гострого простатиту є біль у полових органах, часті позиви до туалету, відсутність сексуального бажання. При виявленні будь-яких ознак не варто відкладати візит до лікаря на потім. Простатит — це дуже небезпечне захворювання, яке може стати причиною раку простати, аденоми і других захворювань. При його діагностуванні спеціаліст, як правило, призначає приймати препарати від простатиту.

Безпліддя


Цілком природно, що в старості зачати дитину все складніше. Проблема полягає в корінних змінах, які відбуваються у спермі. По-перше, сперматозоїди стають менш рухливими. По-друге, їх кількість різко знижується. І, в третіх, в'язкість сперми змінюється.

Лікуватися безпліддя досить складно. Для цього призначають комплексне лікування. Воно включає препарати від чоловічого безпліддя та зміну способу життя. В деяких випадках потрібне хірургічне втручання.

Чоловічий клімакс


Не лише жінки страждають від клімаксу. Після 50 і чоловіки стикаються із ним. Це цілком нормальний процес в організмі, який пояснюється зниженням кількості статевих гормонів андрогенів. Проявляється клімакс «приливами», прискореним биттям серця, пітливістю, частими запамороченнями, підвищеним тиском. Особливо явно симптоми можна помітити під час фізичної активності.

Клімакс може тривати до 5 років. За цей час чоловік може сильно змінитися зовні. Так, шкіра стає дряблою, знижується м'язова маса, з'являється зайва вага. Проте не це найстрашніше. Клімакс може призвести до запальних захворювань статевих органів.

Чи варто боятися старості? Однозначно, ні. Кожен вік прекрасний і має безліч плюсів. З мінусами ж можна боротися. Захворювання сечостатевої системи можна вилікувати медикаментозним шляхом. Одним з найпопулярніших препаратів є «Эростамін» https://erostamin.com.ua/ua. В своїй основі він має натуральні біологічно-активні компоненти, тому покращує якість сексуального життя, бореться с безпліддям, простатитом, аденомою.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. сирожа
      сирожа з Украина
Kiev
      6 вересня 2018 11:21 #552450
      0
      бальзаковский вик это 30-35
    Любовь и отношения 20:10 Четвер 0 1 668 Рольові костюми привнесуть незабутні відчуття вашій романтичній зустрічі Звичайний вечір може перетворитися на незабутню пригоду завдяки дотепному використанню рольових костюмів у спальні. Від пристрасних фантазій до ексцентричних фантазій, вони можуть додати новий рівень інтриги та експериментів у Ваших інтимних стосунках. Рольові костюми у спальні стали популярними серед пар, які бажають розширити свої межі і досліджувати нові аспекти своєї сексуальності. Від класичних образів до фантастичних персонажів, рольові костюми привносять нове бачення сексуальності та відкривають двері для еротичного задоволення. Давайте заглибимося в цю тему та розглянемо, як рольові костюми можуть привнести незабутні відчуття у Вашу романтичну зустріч.