» » » » Справжня італійська піца у Львові: де замовити швидку доставку
17:40 Четвер 0 2 265
17:40, Четвер, 28 липня 2022

Справжня італійська піца у Львові: де замовити швидку доставку

Італія багато речей подарувала світові: картини та скульптури великих митців епохи Відродження, літературні твори Данте Аліг'єрі, визначні архітектурні стилі, гарну музику. Знана країна є завдяки й своїм кулінарним шедеврам. Приміром, піцу обожнюють у будь-якій країні. Україна також не є виключенням. Але щоб насолодитися справжнім італійським смаком, треба знати, де замовити цю страву. У Львові приготуванням та доставленням піци займається MA Pizza, де працюють професійні піцейоли, використовуючи лише оригінальні та найсвіжіші продукти, що їх привозять з Італії, Іспанії та інших країн Європи. Доставка містом здійснюється оперативно й безкоштовно. Від моменту замовлення піци на дровах до її отримання минає в середньому 29 хвилин.

Особливості оригінальної італійської піци

 

На перший погляд видається, що приготувати цю страву під силу кожному. Це дійсно так, саме тому вона й набула такої популярності, адже може поєднувати у собі численні складники: тонке листкове тісто, томати, шматки ковбаси, бекон, натертий сир, куряче філе тощо. Якщо ж зазирнути до кухні, де працюють фахівці своєї справи зі служби доставки «Mamma Italiana Pizza», помітимо, що вони використовують різноманітні секретні рецепти й технології, отримані саме від реальних піцейол з Італії.

 

Піца Львів, доставка піци Львів від MA Pizza

 

Професійні кухарі готують піцу за оригінальними рецептами. Вам запропонують на вибір багато варіантів:

 

  • Карне зі шматками шинки, салямі та сиром моцарела;
  • Кватро Формаджі — назва перекладається, як «Чотири Сири»;
  • Карбонара — особливий смак та аромат створюються завдяки використанню часнику та свіжого базиліку;
  • Капрічоза — до традиційних інгредієнтів додають гриби печериці та Прошуто Крудо;
  • Бамбіні — Ваші діточки полюблять цей смак з присмаком ананасів, кукурудзи та неаполітанського соусу.

 

«MA Pizza» у Львові пропонує й інші послуги. Наприклад, на сайті компанії представлено не лише піцу, тут можна замовити смачні сніданки прямо до офісу: яєчня з шинкою, шматочками лосося, сиром, овочевими салатами тощо. Усі продукти імпортовано з країн Європи, а рівень цін влаштує кожного покупця.

 

Піца на дровах у Львові: переваги якісного сервісу

 

Піца зі справжніх італійських продуктів у Львові

 

Не є таємницею, що сьогодні навіть у найдешевшому кафе Вам запропонують піцу. Але в більшості випадків це буде лише невдала копія, що лише здалеку нагадує оригінальний продукт. Якщо ж обираєте саме «Mamma Italiana Pizza», миттєво відчуєте різницю:

 

  • якісні та свіжі інгредієнти;
  • оригінальні рецептури;
  • оперативне й безплатне доставлення;
  • помірні ціни;
  • система бонусів для постійних покупців, знижки для нових клієнтів.

 

Отже, якщо зголодніли на роботі чи готуєте невеличку вечірку з друзями, піцу та багато інших страв, десерти й напої замовляйте у «MA Pizza».

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Пиццерии / Фото 21:03 Четвер 0 1 430 История пиццы: от простой лепешки до изысканного лакомства История итальянской пиццы берёт начало из глубины веков. Ещё в X столетии жители Апеннинского полуострова готовили лепёшки с уложенной сверху начинкой. Это был отличный, сытный перекус для людей, занятых физическим трудом. А вот пицца, приближенная к привычной сегодня, появилась в XVII веке, после открытия Америки и завоза в Европу томатов. Среди основных ингредиентов – томатный соус, который и обеспечивает блюду свойственный ему вкус и аромат. Заказать качественную вкусную пиццу с очень быстрой доставкой в Кривом Роге можно на сайте https://kriviy-rig.monopizza.com.ua/ru, выбрав среди множества предложений.