» » » Віртуальний футбол та Live-ставки від Паріматч-Спорт
22:40 Понеділок 0 3 008
22:40, Понеділок, 6 травня 2019
Спорт 3 008 0

Віртуальний футбол та Live-ставки від Паріматч-Спорт

Долучайтеся до боротьби за головний приз від державної лотереї ТОТО Паріматч-Спорт. Добре відомий широкому загалу азартних гравців букмекерський майданчик пропонує кожному розваги найвищої категорії. Спостерігайте за грою улюбленої команди, робіть ставки та отримуйте максимальну насолоду від виграшу.

Паріматч-Спорт: як почати робити ставки


Якщо Вам не вистачає у житті яскравих емоцій, Ви не уявляєте себе без спорту та мрієте про астрономічні виграші, державну лотерею Паріматч-Спорт створено саме для Вас. Це національний оператор букмекер з давньою історією на теренах України. Тут Ви можете робити ставки на будь-які спортивні події:
  • Футбол;
  • Баскетбол;
  • Теніс;
  • Керлінг;
  • Шахи та інше.

На сайті відбивається актуальна інформація про ті матчі, котрі наразі відбуваються. Якщо Вас цікавить статистика по тій чи іншій команді, Ви завжди зможете її переглянути у відповідному розділі. Стати гравцем дуже просто, достатньо пройти миттєву реєстрацію, і Ви у грі. Для реєстрації треба лише вказати свої справжні дані: прізвище, номер телефону чи e-mail, дату народження. Обов'язково вигадайте надійний пароль, щоб ніхто не міг отримати доступ до Вашого кабінету. Підтримуються різні валюти та методи поповнення рахунку. Вивід коштів здійснюється доволі оперативно після верифікації по паспорту.

ПМспорт

Віртуальні ігри Паріматч-Спорт для азартних людей


Є кілька режимів ставок. Перш за все, можна ставити гроші на заплановані події у будь-якому виді спорту. Ви відчуєте справжній викид адреналіну, коли вболіватимете з друзями за команду, на яку поставили гроші. Якщо ж довго чекати Вам не до снаги, зайдіть до розділу з віртуальними видами спорту: футбол (у тому числі ЧС), теніс, баскетбол. Переваги ставок на віртуальний спорт:
  • матчі відбуваються дуже швидко;
  • новий сезон кожні 150 хвилин;
  • у ЧС грають 16 команд по 8 матчів що три хвилини;
  • є можливість робити велику кількість прогнозів протягом одного дня.

Звісно, що це не справжня гра, а лише симуляція. Але ж і чекати на результати не доводиться по кілька діб. Робити ж ставки дуже просто: обираєте з переліку команди та своїми грошима підтримуєте той чи інший результат. Можна ставити також на кількість жовтих та червоних карток, коли й хто зажене перший гол у ворота супротивника тощо.

Грати на Паріматч-Спорт не тільки цікаво, але й безпечно, оскільки це державна лотерея, що працює на підставі офіційної ліцензії. Тобто, якщо Ви дійсно виграли, то без зайвих проблем та хвилювання отримаєте чесно зароблені кошти на банківську карту чи у найближчому відділенні Паріматч-Спорт у Вашому місті. Слідкуйте за спортом, та вигравайте разом с Паріматч.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Спорт / Фото 11:56 Вівторок 0 752 Кременчужанка Олександра Горшкович перемогла у Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики 3-4 лютого в Києві проходив Всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «Снігова феєрія-2024». КМ КДЮСШ № 1 представляла вихованка відділення гімнастики художньої Олександра Гошкович.