» » » Війна з РФ: інтеграція України в західну систему оборони пришвидшує перемогу
12:40 Понеділок 1 1 744
12:40, Понеділок, 29 серпня 2022

Війна з РФ: інтеграція України в західну систему оборони пришвидшує перемогу

«Друга армія світу», якою її уявляли до повномасштабного вторгнення, насправді сильно поступається арміям інших країн світу. Сьогодні можна лише з посмішкою читати та слухати думки нібито експертів в ефірі російських пропагандистських ток-шоу, котрі давали Україні лише кілька годин. «Київ захопимо за три дні, а до кінця тижня наші війська крокуватимуть вулицями Львова та Ужгорода». Так звана «спецоперація із захоплення Києва за три дні» тягнеться вже більше ніж пів року. Основні причини: героїчний спротив українського народу та вдале використання систем західного озброєння.

Колишній посол у Канаді, Роман Ващук про переозброєння української армії

 

Російські військові орди, хоч і мають більш менш сучасне озброєння, воюють за принципами Першої та Другої світових воєн. Тоді велике значення мала саме чисельна перевага. Колишній посол України в Канаді в ефірі телеканалу «Еспресо», на сайті котрого завжди розміщують актуальні та свіжі новини України, розповів, що завдяки успішній інтеграції України в західну оборонну модель нам вдалося стримати ворожий натиск та переломити хід війни. Ще у перші дні війни США та ЄС висловилися за повну підтримку України та пообіцяли повністю підтримувати країну у боротьбі з російським агресором. Наразі мі спостерігаємо результати цієї неоціненної допомоги:

 

  • підготовка українських військових за стандартами НАТО;
  • Ленд-ліз з боку США на мільярди доларів;
  • постачання зброї та боєприпасів європейськими країнами — Польща, Велика Британія, Литва, Латвія, Естонія, Словаччина, Німеччина, Іспанія тощо;
  • безповоротна грантова допомога;
  • всебічна гуманітарна підтримка.

 

Інтеграція України в західну систему оборони

 

Достатньо також згадати високомобільні артилерійські ракетні системи HIMARS, що помітно змінили ситуацію на фронті на користь України. Зазначимо, що HIMARS — це розробка 90-х років. Але як показує практика, ці системи на голову вищі за «аналоговнет» російські системи ППО. Завдяки цим системам та постійному постачанню ракет українські воїни в змозі накривати військові об'єкти в глибокому тилу як на тимчасово окупованих територіях, так і в самій росії. На новинному ресурсі Еспресо є інформація, що США й надалі планують збільшувати постачання цих систем до України.

 

Свіжі новини про війну в Україні

 

Багато західних аналітиків висловлювали побоювання, що Україна навряд чи витримає повномасштабну агресію зі сторони рф. Але саме завдяки героїчному спротиву Української Армії, населення та всебічній допомозі від західних партнерів Україна не лише відбиває атаки, але й завдає ворогу величезні втрати у живій силі та техніці.

 

На сайті телеканалу «Еспресо» Ви завжди знайдете лише актуальні та чесні новини з України про війну.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Гість neva
      Гість neva з Российская Федерация
Moscow
      30 серпня 2022 22:02 #553585
      +1
      Скоро ордынцы-москали будут разбиты, а там главная цель Владивосток. Хаймерс поможет. Сугс.

      Наконец то Победа близка. Захватив Владивосток ВСУ возьмут в клещи Москву и руснявым пипец. Сугс.
    В Украине 12:58 П’ятниця 0 2 095 Іноземцям дозволили служити у Національній гвардії України Президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким іноземці, котрі відповідають вимогам проходження військової служби, можуть добровільно служити в Національній гвардії України. Про це йдеться в Указі Президента № 84/2024, від 21 лютого.