- повне найменування юридичної особи або ПІБ підприємця;
- юридична адреса або місце реєстрації та проживання фізичної особи — підприємця;
- ідентифікаційний код юридичної особи чи реєстраційний номер платника податків (або паспортні дані, якщо особа відмовилася від коду з релігійних міркувань).
Як уникнути ботулізму: основні правила
Щоб убезпечити себе та близьких, дотримуйтесь наступних рекомендацій:
- Консервуйте тільки свіжі, якісні продукти без ознак псування.
- Дотримуйтесь правил стерилізації банок, кришок і температурних режимів під час приготування.
- Зберігайте домашні консерви у прохолодному місці, бажано не довше року.
- Віддавайте перевагу консервам промислового виробництва — їхня технологія передбачає заходи профілактики ботулізму та лабораторний контроль.
- Не вживайте консерви, якщо виникає підозра щодо їхньої якості, уникайте банок із роздутою кришкою.
- Рибу перед приготуванням ретельно чистіть та обов’язково видаляйте кишки.
- Купуючи сушену чи в’ялену рибу навіть у магазинах, звертайте увагу на її вигляд, умови зберігання та маркування (дата виготовлення, термін придатності).
- Перед консервуванням ретельно мийте сировину чистою проточною водою, щоб усунути залишки ґрунту.
Будьте обережні та дбайте про своє здоров’я! При найменших симптомах ботулізму негайно звертайтеся до лікаря.
Что Вы думаете об этом? Напишите первым!